Noi precizări ale Vaticanului despre operația suferită de Papa Francisc

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Papa Francisc se recuperează după operația suferită duminică la colon. Oficialii de la Vatican susțin că Înaltul Prelat mănâncă regulat.

Papa Francisc, operat duminică la colon, se recuperează ”satisfăcător”, susține Vaticanul. Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a precizat că Înaltul Prelat mănâncă în mod regulat după operația de duminică. Papa Francisc are 84 de ani.

Experții au afirmat, după examinarea finală a țesutului afectat, că Papa Francisc suferă de ”o stenoză diverticulară severă cu semne de diverticulită sclerozantă” sau o întărire a diverticulilor care uneori se pot forma în mucoasa intestinului, potrivit Antena 3.

Intervenția chirurgicală a durat trei ore, iar Înaltul Prelat va rămâne în policlinica Gemelli din Roma, unde este amenajată o suită specială rezervată papilor, au mai amintit oficialii de la Vatican.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel