Noi restricții în București dacă rata de infectare trece de 7 la mia de locuitori. Raed Arafat: este o creștere

DCMedical Team / 29 Martie 2021 / 13:09
Raed Arafat
Raed Arafat

Șeful DSU Raed Arafat spune că s-ar introduce noi restricții dacă rata de infectare va depăși în București 7 la mia de locuitori.

Raed Arafat, șeful DSU, susține că în București s-ar aplica noi restricții dacă rata de infectare trece de 7,5 la mia de locuitori.

”Creșterea este lentă, nu este rapidă, dar totuși este o creștere. De alaltăieri creșteri de 0,1, de 0,2 au fost în 32 de județe. Asta ne atenționează că situația nu este stabilă. De asta s-au luat unele măsuri, chiar mai ușoare decât în alte țări, care ne permit să controlăm situația și să meargă mai bine și campania de vaccinare. El explică de ce s-a luat decizia închiderii magazinelor la ora 18.00 la o rată de peste 7,5 la mie. (...)

Au fost discuții (în ședința conducerii PNL - n.r.). (...) La magazin toată lumea merge. Dacă le lăsăm deschise până la ora 24, lumea tot va merge. Regula magazinului a fost corelată cu regula interdicției circulației. Dacă circulația se interzice la ora 20.00, atunci cu două ore înainte magazinele se opresc ca să poată ajunge oamenii să poată ajunge acasă”, a afirmat Raed Arafat, potrivit Antena 3.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy