Noi restricții în București dacă rata de infectare trece de 7 la mia de locuitori. Raed Arafat: este o creștere

DCMedical Team |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Șeful DSU Raed Arafat spune că s-ar introduce noi restricții dacă rata de infectare va depăși în București 7 la mia de locuitori.

Raed Arafat, șeful DSU, susține că în București s-ar aplica noi restricții dacă rata de infectare trece de 7,5 la mia de locuitori.

”Creșterea este lentă, nu este rapidă, dar totuși este o creștere. De alaltăieri creșteri de 0,1, de 0,2 au fost în 32 de județe. Asta ne atenționează că situația nu este stabilă. De asta s-au luat unele măsuri, chiar mai ușoare decât în alte țări, care ne permit să controlăm situația și să meargă mai bine și campania de vaccinare. El explică de ce s-a luat decizia închiderii magazinelor la ora 18.00 la o rată de peste 7,5 la mie. (...)

Au fost discuții (în ședința conducerii PNL - n.r.). (...) La magazin toată lumea merge. Dacă le lăsăm deschise până la ora 24, lumea tot va merge. Regula magazinului a fost corelată cu regula interdicției circulației. Dacă circulația se interzice la ora 20.00, atunci cu două ore înainte magazinele se opresc ca să poată ajunge oamenii să poată ajunge acasă”, a afirmat Raed Arafat, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel