Noua Comisie pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID 19, după schimbarea lui Streinu-Cercel

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus, infectie
Coronavirus, infectie
  • Coronavirus, infectie

Imediat după ce l-a schimbat pe prof Streinu-Cercel din funcția de șef al Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID-19, secretarul de stat dr Horațiu Moldovan a numit o nouă conducere și a adăugat specialiști în componența acesteia. Iată care sunt aceștia: 

Conform Ordinului semnat de dr Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, noul șef al Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID-19 este dr Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică. 

Vicepreședinte al Comisiei este prof dr Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentant al României în boardul OMS.

Membrii noi din Comisie sunt: Dr Virgil Musta de la Spitalul de Bili Infecțioase din Timișoara, dr Silviu Dumitrescu, de la Spitalul  Militar Central din București, dr Daniel Coriu, director Centrul de Hematologie si Transplant Medular, Institutul Clinic Fundeni și dr Simin Florescu, directorul medical al Spitalului de boli infecțioase și tropicale „Dr. Victor Babeș”. 

 

Ordinul este semnat de Secretarul de stat dr Horațiu Moldovan: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel