Prof dr Horațiu Suciu, noul președinte al Senatului UMF Târgu Mureș

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Prof dr Horațiu Suciu     FOTO: DC Medical
Prof dr Horațiu Suciu FOTO: DC Medical

Prof. dr. Horațiu Suciu este noul președinte al Senatului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș.

Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență de Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu-Mureș, prof. univ. dr. Horațiu Suciu, a fost ales miercuri, 29 ianuarie, în funcția de președinte al Senatului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș, notează zi-de-zi.ro.

Horațiu Suciu este academician, profesor universitar doctor şi unul dintre cei mai apreciaţi specialişti ȋn chirurgie cardiovasculară din România. De numele lui se leagă operațiile de transplant de cord, la Târgu Mureș fiind singurul spital din țară la care se realizează transplant de cord la copii. Este unul dintre puținii medici din țară care realizează intervenții chirurgicale pe cord la nou-născuți.

Numele lui a fost vehiculat pentru preluarea portofoliului de ministru al Sănătății în 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel