O mamă imunizată împotriva COVID a născut un bebeluș cu anticorpi

DCMedical Team |
Data publicării:
Bebeluș
Bebeluș

O mamă care s-a vaccinat împotriva COVID la 36 de săptămâni de sarcină a născut un bebeluș sănătos, cu anticorpi care-l protejează de infecție.

O asistentă medicală din State s-a vaccinat când avea 36 de săptămâni de sarcină, iar când l-a născut pe bebeluș, doctorii au observat că acesta are anticorpi care-l protejează de infecție. Paul Gilbert şi Chad Rudnick sunt medicii care au avut grijă de mămică și au pus pe hârtie toate observațiile și analizele lor, într-un articol.

Aceștia spun că bebelușul este o fetiță sănătoasă și puternică la trei săptămâni după vaccin și că au găsit în sângele bebelușului, din cordonul ombilical, anticorpii împotriva COVID. Medicii își sfătuiesc camarazii să creeze registre de sarcină și alăptare și să facă studii de eficacitate și siguranță ale serurilor COVID la gravide, arată Antena 3.




 





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel