Oana Roman, cel mai bun răspuns pe care-l poți da celor care te atacă: „I-a enervat cel mai mult!”. VIDEO

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Oana Roman (dreapta), confesiuni la Interviurile DC News și DC Medical
Oana Roman (dreapta), confesiuni la Interviurile DC News și DC Medical

Oana Roman, specialist PR și cunoscută vedetă autohtonă, a dezvăluit, EXCLUSIV la DC Medical, cum a parat toate răutățile a căror țintă a fost ani la rând. Răspunsul ei a fost frustrant pentru detractori. 

Pentru că provine dintr-o familie care a fost în vizorul presei ani la rând, fiecare mișcare îi era analizată cu răutate, a fost criticată și bârfită din cauza luptei pe care a dus-o cu kilogramele în plus, și aproape fiecare gest i-a fost interpretat cu malițiozitate. Iar în apărarea ei nu sărea nimeni. 

„Cred că sunt, probabil, singura persoană publică din România, care timp de peste 15 ani a fost supusă unei campanii de denigrare, continuă, constantă și aproape zilnică, pe toate canalele media și online din țara asta.  Ce este cel mai greu este că nimeni nu se sesizează, nimeni nu se oripilează, nimeni nu consideră că e o problemă că se întâmplă așa ceva, nimeni nu ia măsuri. (...) Oamenii în general se oripilează dacă anumiți oameni sunt jigniți din motive politice, din motive culturale, educaționale, dar mai puțin din motive de imagine. Or mie mi se pare că asta e cel mai grav lucru”, a mărturisit Oana Roman, în EXCLUSIVITATE la Interviurile DC Medical. 

Vedeta spune că a avut norul că aibă atuuri care au ajutat-o să ia deciziile corecte și să-și vadă de viață în ciuda a tot ce se spunea pe seama ei. 

„Evident că există o mică rană care trebuie să o duci cu tine. Dar nu pot să spun că aceste lucruri mi-au afectat viața. Cumva, în ciuda tuturor, eu am continuat să-mi trăiesc viața, să merg mai departe, să am o viață frumoasă, să muncesc, să am proiecte, să fac televiziune, să fac PR, să mă mărit, să fac un copil. (...) Și cred că cumva chestia asta a început să-i frustreze grav pe toți oamenii ăștia, pentru că cu cât mă înjurau mai tare, cu cât mă jigneau mai mult, cu cât îmi vorbeau mai urât, eu cu atât mergeam mai departe și mai frumos în viața mea. Și cred că de fapt răspunsul meu pentru ei ăsta a fost. Cel mai frumos răspuns și cel mai enervant – pentru ei – de fapt, a fost acela că am mers mai departe, că am avut o viață foarte frumoasă, că la 36 de ani m-am căsătorit cu un bărbat superb, cu 10 ani mai tânăr ca mine, care mă iubește și în ziua de azi la fel de mult, cu care am făcut la 37 de ani un copil absolut superb. Am mers mai departe pe drumul meu”, a punctat Oana Roman. 

Ce luptă a dus cu kilogramele în plus, aflați în video:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel