OMS, avertisment după creşterea numărului de cazuri de coronavirus: Aceasta este cauza

Angela Sabău |
Data publicării:
COVID-19
COVID-19

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat că relaxarea măsurilor de combatere a virusului, alături de persoanele care au „lasat garda jos” sunt printre motivele creşterii de cazuri de coronavirus în Europa.

Germania a raportat 1.707 cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr zilnic din luna aprilie. De asemenea, și Spania a raportat cel mai mare număr zilnic din aprilie, înregistrând 3.715 cazuri noi în ultimele 24 de ore, cu 127 de decese. Hans Kluge, director regional pentru Europa al OMS, a declarat joi că „epicentrul” pandemiei se afla acum în America, dar regiunea europeană „a fost pe o traiectorie proprie, arătând o tendinţă diferită în comparaţie cu restul lumii”.

„Riscul nu a fost niciodată...” citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel