Operată pe creier, în timp ce gătea: de ce au ales medicii să facă astfel intervenția

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Intervenție chirurgicală
Intervenție chirurgicală

O femeie a fost operată pe creier în timp ce prepara măsline verzi pane. Medicii spun că operații de acest fel făcute în timp ce pacientul este treaz sau angrenat în diverse discuții sau activități îi ajută să intervină cât mai puțin în țesutul sănătos.

O femeie din Italia a fost operată pe creier în timp ce gătea măsline pane. Medicii, care i-au înlăturat o tumoră din lobul temporal  stâng, au spus că astfel de operații se fac uneori în tip ce pacientul este treaz, pentru a ajuta astfel chirurgul să intervină cât mai puțin în țesutul sănătos. În timpul operației, pacientu poate fi întrebat diverse lucruri au angajat în diferite activități. Prepararea măslinelor verzi este un procedeu suficient de complicat pentru a testa pacienta în timpul operației.

Intervenția pacientei de 60 de ani care a durat ma bine de două ore și jumătate a decurs bine, au arătat medicii pentru BBC.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel