Operată pe creier, în timp ce gătea: de ce au ales medicii să facă astfel intervenția

Angela Sabău / 11 iun 2020 / 11:51
Intervenție chirurgicală
Intervenție chirurgicală

O femeie a fost operată pe creier în timp ce prepara măsline verzi pane. Medicii spun că operații de acest fel făcute în timp ce pacientul este treaz sau angrenat în diverse discuții sau activități îi ajută să intervină cât mai puțin în țesutul sănătos.

O femeie din Italia a fost operată pe creier în timp ce gătea măsline pane. Medicii, care i-au înlăturat o tumoră din lobul temporal  stâng, au spus că astfel de operații se fac uneori în tip ce pacientul este treaz, pentru a ajuta astfel chirurgul să intervină cât mai puțin în țesutul sănătos. În timpul operației, pacientu poate fi întrebat diverse lucruri au angajat în diferite activități. Prepararea măslinelor verzi este un procedeu suficient de complicat pentru a testa pacienta în timpul operației.

Intervenția pacientei de 60 de ani care a durat ma bine de două ore și jumătate a decurs bine, au arătat medicii pentru BBC.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy