Pacientă de 85 de ani cu comorbidități, vindecată de COVID-19 și externată

Angela Sabău |
Data publicării:
Pacient FOTO: pexels.com
Pacient FOTO: pexels.com

O pacientă de 85 de ani, cu multiple afecțiuni cronice, s-a vindecat după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

O pacientă de 85 de ani ce era internată de un an și jumătate la Secția de Îngrijiri Paliative a Spitalului Municipal din Pașcani, a fost testată pozitiv la noul coronavirus după ce la unitate medicală a fost descoperit un focar de COVID-19.

Alături de alți pacienți, a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase Iași, notează Antena 3. Femeia figura în fișa medicală cu cu demenţă vasculară, insuficienţă cardiacă, fibrilaţie cardiacă, insuficienţă renală, hipoacuzie bilaterială şi anemie.

De asemenea, prezenta sechele ale unui accident vascular cerebral. Pacienta s-a vindecat de infecția cu noul tip de coronavirus după două săptămâni și a fost externată pe 5 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel