Pedepsiți să sape morminte, după ce au refuzat să poarte măști

Adisa Codruț / 15 sep 2020 / 21:57
Decese
Decese

Oamenii care refuză să poarte măști pentru a-i proteja pe ceilalți de contaminarea cu noul coronavirus au fost pedepsiți să sape gropi pentru morți.

Opt rebeli din regența Gresik din estul Java, Indonezia, care nu au vrut s poarte măști, au primit pedeapsa severă de a săpa gropi la un cimitir public din satul Ngabetan.
Câte doi au fost repartizați la fiecare mormânt pentru a le preda o lecție dură, au spus liderii satului, potrivit dailystar.co.uk.
Șeful districtului Cerme, Suyono, a spus: „Există doar trei săpători de morminte disponibili în acest moment, așa că m-am gândit că aș putea să îi pun pe acești oameni să lucreze cu ei. Sperăm că acest lucru poate crea o măsură de descurajare împotriva încălcărilor ulterioare a măsurilor”.
Nadi bin Eji, care lucrează la unul dintre cele două cimitire din Jakarta, unde sunt îngropate victimele coronavirusului, a declarat că aproximativ 2.600 de persoane au fost îngropate de la începutul focarului.
Indonezia a înregistrat peste 215.000 de cazuri ale infecției mortale, ceea ce a dus la implementarea unor măsuri stricte pentru încercarea de a limita răspândirea virusului.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy