Pfizer și Moderna ar fi refuzat invitația la Summitul pe Vaccinuri organizat de Casa Albă

Dana Lascu |
Data publicării:
Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay
Vaccin COVID-19. Foto: Pixabay

Dezvoltatorii de vaccinuri Pfizer și Moderna au refuzat invitația președintelui american Donald Trump de a participa la un „Summitul privind vaccinurile” organizat la Casa Albă.

„Summitul privind vaccinurile”, programat astăzi, vine înaintea finalizării analizei, de către experții Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a revizuirii candidaților de vaccinuri Moderna și Pfizer-BioNTech. La el vor participa Donald Trump, vicepreședintele Mike Pence și directori din sectorul privat.

Oficialii din industrie familiarizați cu planurile summitului interpretează summitul ca pe o oportunitate pentru Casa Albă de a pune presiune pe FDA ca să emită mai repede autorizații de utilizare de urgență pentru cei doi candidați la vaccin, notează CNBC.

Printre invitații la întâlnire se numără distribuitori de medicamente, farmacii și companii de logistică precum McKesson, Walgreens Boots Alliance, CVS Health, United Parcel Service și FedEx.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel