UPDATE: Platforma de programări pentru vaccinare, blocată. Medicii din cetrele de vaccinare nu se pot loga. RĂSPUNSUL OFICIAL al STS

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Online
Online

UPDATE: Probleme cu platforma de programări pentru vaccinarea contra COVID-19, la prima oră luni dimineața. Ce se întâmplă: 

UPDATE ora 09.53: „În urma analizei tehnice s-a constatat că aplicația Registrul Electronic Național pentru Vaccinări furnizează date cu intermitențe către aplicația de programare la vaccinare. Specialiștii STS colaborează cu echipa tehnica ce gestionează RENV pentru remedierea situației” a anunțat Biroul de presă al STS. 

Știrea inițială: 

Săptămâna debutează cu probleme pentru platforma prin care se face programarea pentru vaccinarea contra COVID-19. 

Milioane de oameni care ar trebui imunizați în a doua etapă a campaniei de vaccinare nu se pot loga. Nici medicii din centrele de vaccinare nu au acces. 

Nici angajatorii care așteaptă să înroleze persoanele care muncesc în domenii esențiale pentru funcționarea statului nu au acces. 

Asta în condițiile în care toată lumea se grăbește pentru că astăzi intră în România o nouă tranșă de vaccinuri de la Pfizer. 

Circa 90.000 de doze vor ajunge în România, aduse cu un avion. 

Deocamdată, oficial, nu a fost anunțată cauza defecțiunii sau când va fi remediată aceasta. 

„Precizăm că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață.

Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil.

Vom reveni cu informații de îndată ce platforma va fi disponibilă pentru public.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, Biroul de presă al STS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel