Povestea unui cadru universitar care a trecut prin Covid-19. „Nu ești niciodată 100% protejat”

Angela Sabău |
Data publicării:
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Un cadru universitar al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și-a povestit, pe Facebook, experiența bolii Covid-19, după ce ea și cei trei membri ai familiei s-au infectat cu coronavirus.

„Am trecut cu bine peste marea încercare de a fi toți patru diagnosticați cu virusul vieții. Până revin cu detalii și explicații pe larg, las mai jos câteva concluzii:

Oricât te-ai feri, nu ești niciodată 100% protejat. Noi am respectat toate regulile și recomandările, ne-am văzut doar cu familia restrânsă și două familii de prieteni, copiii au avut un număr extrem, extrem de limitat de prieteni cu care s-au văzut și totuși...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel