Premier: suntem într-un punct critic. RISC mare de SUPRASATURARE a sistemului medical

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat că există un risc de suprasaturare a sistemului medical, din cauza numărului mare de infectări zilnice cu noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a declarată că numărul mare de infectări zilnice cu noul coronavirus ar putea duce la suprasaturarea sistemului medical.

”Suntem într-un punct critic. Oamenii trebuie să înțeleagă, am ajuns la 10.000 de cazuri zilnice. La multă lume există riscul de dezvoltare a unor forme severe, iar noi avem un obiectiv fundamental:  protejarea vieții oamenilor. Există un risc mare de suprasaturare a sistemului medical. Noi am luat măsuri pemanent pentru creșterea paturilor în spitale și luăm, dar se va ajunge la o limită de persoanal, limită de medici, de asistente, de infirmieri, o limită de rezistență umană. În acest context am luat aceste măsuri absolut necesare, le-am luat ținând cont de evaluările specialiștilor”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, citează Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel