Urmărește dezbaterea live

Premierul Florin Cîțu se va vaccina azi împotriva COVID - UPDATE

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Florin Cîțu. Foto: Gov.ro
Florin Cîțu. Foto: Gov.ro

Premierul Florin Cîțu se va vaccina sâmbătă, 16 ianuarie, împotriva infecției COVID la Spitalul Militar Central din București.

UPDATE 11.54 Premierul a ajuns la Spitalul Militar din București

Știre inițială:

Prim-ministrul Florin Cîțu va fi vaccinat sâmbătă, 16 ianuarie, împotriva infecției COVID la același spital unde a fost vaccinat și șeful statului, Klaus Iohannis. Premierului i se va administra prima doză din vaccin în jurul orei 12 de medici de la Spitalul Militar Central din București.

Ieri, 15 ianuarie, a debutat etapa a doua din campania națională de vaccinare împotriva infecției COVID și tot ieri startul acesteia a fost dat prin vaccinarea președintelui României Klaus Iohannis. Acesta a declarat ulterior că se simte bine, că vaccinul nu doare și i-a îndemnat pe români să se vaccineze.

”Recomand tuturor vacinarea. Vacinarea ne va scoate pe toți din pandemie. Vaccinul este sigur și eficient”, a afirmat șeful statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel