Premierul Florin Cîțu: toată lumea trebuie să-și facă rapelul

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Florin Cîțu susține că toți românii ar trebui să-și facă doza de rapel. Acestuia i-a fost administrată azi a doua doză de vaccin.

Premierul Florin Cîțu și-a făcut sâmbătă, 6 februarie, a doua doză de vaccin împotriva COVID. ”Este important să ne vaccinăm și am văzut că este interes pentru vaccin, dar este mult mai important să venim și la rapel. Toată lumea trebuie să-și facă rapelul”, a declarat premirul Florin Cîțu după rapel. 

Acesta a subliniat în declarația de după vaccinare că românii trebuie să-și facă rapelul deoarece fără ea ”tot ce s-a făcut acum, toate eforturile noastre sunt degeaba”. Oficialul a mai precizat că nu a avut niciun efect secundar: ”a fost la fel de uşor ca prima oară. Fără niciun fel de probleme”, a declarat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel