Preot din Cluj, jignit de antivacciniști: știința este un dar al lui Dumnezeu

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccinarea. Foto: Pixabay
Vaccinarea. Foto: Pixabay

Un preot din Cluj a fost atacat verbal de antivacciniști deoarece a transmis un mesaj pro-vaccinare. Nu a fost singurul.

Preotul Dorel Gălan din Cluj a declarat că a constatat ”cât de periculos este segmentul de populație care confundă părerile personale cu adevărul științific”.

”Un amic din presa clujeană, știind că am trecut prin coronavirus, m-a sunat și am povestit cu el ce înseamnă experiența, trăirile psihologice pe care le ai. Am avut o formă moderată, dar nu e simplu să fii departe de soția însărcinată și infectată cu coronavirus. A fost o situație delicată și din punct de vedere familial. Amicul m-a întrebat dacă mă voi vaccina, i-am spus că m-am întrebat și eu acest lucru, dacă mai e cazul. Dar pentru că nu sunt specialist medical, am întrebat oameni din sistemul de sănătate și mi-au spus că este bine, chiar dacă în mod normal am o imunitate naturală, îmi recomandă pentru consolidarea răspunsului imun, în caz de reinfectare. Motiv pentru care am făcut public lucrul acesta”, a declarat preotul, citat de digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel