Prezentator de radio din SUA, cunoscut pentru opiniile sale anti-vacciniste, a murit de COVID

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay

Prezentatorul american de radio Phil Valentine a murit de COVID.

Phil Valentine, popularul prezentator al unei emisiuni de radio din Nashville (sudul SUA), cunoscut pentru ideile sale conservatoare şi anti-vaccinare COVID-19, a murit la 61 de ani în urma unor complicaţii asociate noului coronavirus, a informat postul de radio.

"Cu tristeţe vă informăm că prezentatorul şi prietenul nostru Phil Valentine a încetat din viaţă. Vă rugăm să vă gândiţi la familia lui în rugăciunile voastre", au scris realizatorii emisiunii Super Talk 99.7 într-un mesaj postat duminică pe Twitter. Potrivit site-ului tennessean.com, Valentine anunţase la 11 iulie pe reţelele de socializare că s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar că ştie că va supravieţui.

Câteva zile mai târziu, familia lui informase că Phil se află în stare gravă la spital şi că doreşte să-şi anunţe ascultătorii să se vaccineze împotriva COVID-19. Fratele său, Mark Valentine, a declarat că, dacă Phil ar fi putut să le vorbească ascultătorilor săi, ar fi dorit să le spună să se vaccineze şi să lase deoparte politica şi "teoriile conspiraţioniste". La începutul lunii august, Dick Farrel, un fost prezentator al postului conservator Newsmax TV, a murit de asemenea de complicaţii asociate COVID-19.

Era, la rândul său, "un opozant ferm" al vaccinurilor anti-coronavirus, pe care într-una dintre emisiunile sale le calificase drept "false", potrivit postului WPTV. Totuşi, un prieten al lui Farrel a dezvăluit că a primit un mesaj în care acesta mărturisea că noul coronavirus nu este "o glumă" şi că ar fi trebuit să se vaccineze anti-COVID-19, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel