Primul lot de vaccin împotriva COVID pentru animale s-a dezvoltat în Rusia

DCMedical Team |
Data publicării:

Primul lor de vaccin împotriva infecției COVID destinat animalelor a fost dezvoltat în Rusia. Dozele vor fi distribuite mai multor regiuni din statul rus.

Primul lot de 17.000 de doze de vaccin împotriva infecției COVID pentru animale a fost dezvoltat pe teritoriul Rusiei. Anunțul a fost făcut vineri, 30 aprilie, de Autoritatea Federală Sanitar-Veterinară din Rusia. Testele făcute pe câini, pisici, nurci și vulpi au arătat că animăluțele au dezvoltat anticorpi împotriva infecției COVID.

Primele doze vor fi distribuite mai multor regiuni ruse, iar companii din Germania, Grecia, Polonia, Austria, Malaezia, Thailanda, Coreea de Sud şi Argentina şi-au manifestat interesul de a cumpăra vaccinul. Autoritatea Federală Sanitar-Veterinară din Rusia a declarat că vaccinul va putea să protejeze speciile vulnerabile şi să împiedice mutaţiile virale, potrivit DC News.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel