Procedura care este la mare căutare în cabinetele stomatologice

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Medicul Denisa Zaharia afirmă că în ultimele două luni a crescut cererea pentru un anumit serviciu stomatologic.

Medicul stomatolog Denisa Zaharia, specializat în ortodonție, precizează că în ultimele două luni s-a dublat cererea pentru aparate dentare. Afirmația sa are la bază un bilanț realizat la clinica la care lucrează. Aceasta a mai precizat că 40% din serviciile stomatologice de la redeschiderea cabinetelor după starea de urgență sunt pentru aparate dentare. Înainte acest tip de serviciu reprezenta 20% din totalul serviciilor stomatologice oferite.

Dr Denisa Zaharia afirmă: ”De obicei, vara, în perioada vacanțelor și a concediilor, este perioada ideală pentru începerea unui tratament ortodontic, pentru că pacienții se adaptează mult mai ușor cu disconfortul primelor zile după aplicarea aparatului, pentru că nu se suprapune cu activitățile școlare sau extrașcolare, cu stresul și oboseala de la muncă. Anul acesta am avut însă un număr neașteptat de mare de cereri, dublu față de până acum, atât din partea copiilor și a adolescenților, cât și a adulților tineri”.

Întreaga intervenție a medicului o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel