Prof Dr Ing Nastasia Belc: Calitatea alimentelor și alimentația modernă, la Academia de Sănătate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Prof dr ing Nastasia Belc. Foto: IBA
Prof dr ing Nastasia Belc. Foto: IBA

Prof Dr Ing Nastasia Belc, Director General al IBA (Institutului de Bioresurse Alimentare) este invitata de luni, 20 septembrie, de  la ora 11.00, a prof.dr. Irinel Popescu, la o nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate. 

Prof Dr Ing Nastasia Belc, Director General al IBA (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare) este profesor la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMB). 

„Cu doamna profesor vom aborda un subiect desigur important, acela al nutriție, îl vom aborda din perspectiva directorului de Institut de Bioresurse Alimentare, deci vom vorbi mai de grabă despre calitatea alimentelor, despre ce mâncăm în ziua de astăzi, ce pericole reprezintă alimentația modernă din punctul de vedere al celor care, cumva, se ocupă direct de alimente. Nu vom discuta, deci, de nutriție ca atare, asta a fost obiectul altor emisiuni, va mai fi abordat subiectul și în viitor, ci vom discuta, cum spuneam, în primul rând de calitatea alimentelor”, a dezvăluit prof.dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 20 septembrie, de la ora 11.00, și reluată ulterior la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel