Prof dr Nicolae Suciu, totul despre cancerele genitale la Academia de Sănătate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Prof dr Nicolae Suciu. Foto: DC Medical
Prof dr Nicolae Suciu. Foto: DC Medical

Prof dr Nicolae Suciu va vorbi, în această a doua parte a emisiunii Academia de Sănătate, despre cancerele genitale și problematica lor în România. Interviul va fi transmis luni, 2 decembrie, de la ora 12.00, de DC News și  DC Medical. 

Prof dr Nicolae Suciu este cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, medic primar obstetrică-ginecologie și, din 2010 încoace, este manager general al Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu" din Capitală.

Una dintre patologiile acoperite de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului este și cea oncologică, în mod special cea legată de cancerele de sferă genitală.

Care este situația în România, cât de multe femei suferă de cancere ale sânului, ale colului uterin și cancerul ovarian? Cu pot fi diagnosticate mai devreme aceste femei? Care sunt tratamentele disponibile pentru ele?

Răspunsurile la toate aceste întrebări, dar și multe alte detalii importante legate de cancerele genitalo-mamare, le veți afla luni, 2 decembrie 2019, de la ora 12.00, în a doua parte a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, care va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical.

Institutul Național pe care prof dr Nicolae Suciu îl conduce este format, de fapt, din mai multe unități medicale din Capitală: Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului - Departamentul Pediatrie din Bulevardul Lacul Tei; Departamentul Obstetrică-Ginecologie – Maternitatea-Spital Polizu; Centrul de medicină materno-fetală de excelență (din incinta Maternității Polizu); Centrul pentru Profilaxia și Diagnosticul Afecțiunilor Genito-Mamare (tot la Polizu) și Centrul de Sănătate Mintală de pe Calea Griviței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel