Prof Dr Radu Deac: aplicațiile angiografiei în oncologie. Academia de Sănătate

Dana Lascu / 17 feb 2020 / 04:39
EXCLUSIV
Prof. dr. Radu Deac   Foto: DC Medical
Prof. dr. Radu Deac Foto: DC Medical

Prof Dr Radu Deac vine la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a da detalii despre aplicațiile angiografiei în oncologie. Această a doua parte a emisiunii va fi transmisă de DC News și DC Medical, de la ora 11.00.

Prof Dr Radu Deac, o somitate a chirurgiei cardiace în România, este director al Proiectului AngioNET al Academiei de Științe Medicale, un proiect în urma căruia au fost dotate cu angiografe 17 centre din România.

Dacă în prima parte a emisiunii invitatul academicianului Irinel Popescu a vorbit despre AngioNET, cel mai mare proiect al Academiei de Științe Medicale, care valorează 25 de milioane de euro, în cea de-a doua parte va discuta despre beneficiile aduse ce acest proiect pacienților oncologici.

Prof Dr Radu Deac va explica, mai exact, care sunt aplicațiile angiografiei intervenționale în oncologie și cât de multe beneficii aduce procedura, în mod real, pacienților și medicilor lor.

Această a doua parte a interviului, va fi transmisă, simultan, de DC News și DC Medical, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale celor două publicații.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy