Prof Dr Reuven Or: Cannabisul, aprobarea terapiei și efectele ei secundare (II). Academia de Sănătate

Dana Lascu / 02 Martie 2020 / 02:07
EXCLUSIV
Prof dr Reuven Or. Foto: DC Medical
Prof dr Reuven Or. Foto: DC Medical

Prof Dr Reuven va explica în a doua parte a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, astăzi, în reluare de la ora 20.00, care sunt efectele secundare ale cannabisului.

Prof Dr Reuven Or, reputat hematolog de la Centrul de Imunoterapia Cancerului și de Cercetări în Imunobilogie, de la Hadassah University Hospital, din Ierusalim, este, din nou, invitatul emisiunii Academia de Sănătate.

Unul dintre cei mai cunoscuți gematologi ai Israelului, ne va explica cum a fost introdus cannabisul ca terapie și cum se decontează tratamentul în țara sa.

Invitatul academicianului dr Irinel Popescu va vorbi despre studiile făcute pe marginea acestei terapii, de ce utilizarea sa ar trebui să fie exclusiv medicală și care sunt efectele secundare ale cannabisului și ale substanțelor extrase din el, mai ales în ce condiții devin ele periculoase.

Această a doua parte a emisiunii a fost transmisă, simultan, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC NEWS și DC MEDICAL, de la ora 11.00, dar va fi retransmisă în reluare de la ora 20.00.

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy