Prof Mircea Coșea: pe viitor, importantă va fi industria chimică și de medicamente

DCMedical Team / 18 Martie 2021 / 13:17
Medicamente
Medicamente

Profesorul Mircea Coșea susține că tehnologiile militare vor fi devansate de industria farmaceutică.

Profesorul Mircea Coșea a declarat în exclusivitate la DC News că industria farmaceutică va devansa tehnologia militară. 

”Nu s-a preocupat nimeni de mediu și mediul începe acum să fie un pericol categoric, nu vedeți ce se întâmplă acum cu ghețarii? Se topeau în 100 de ani, acum se topesc în câțiva ani. Omenirea a descoperit niște lucruri fantastice din punct de vedere al economiei militare, dar nu a descoperit nimic pentru cancer. Pentru că nu s-au alocat atenția, banii și eforturile necesare. Probabil că de acum înainte această reorientare va duce la o schimbare din punct de vedere economic a principalilor actori economici ai lumii. O să vedeți că în perioada următoare, petrolierii și armamentul nu o să mai fie importanți în lume, o să fie industria chimică și de medicamente. Acolo o să fie lupta. Deja apariția acestor vaccinuri arată că există o luptă pe tehnologie”, a declarat analistul economic Mircea Coșea, în emisiunea ”Ce se întâmplă?” cu Răzvan Dumitrescu, potrivit DC News.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy