Proiect de lege: IZOLARE și pentru alte BOLI contagioase. Alexandru Rafila explică

Adisa Codruț |
Data publicării:
Prof.Dr. Alexandru Rafila
Prof.Dr. Alexandru Rafila

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a vorbit despre noul proiect de lege care ar impune izolarea pacienților cu diverse tipuri de boli transmisibile. 

Restricțiile venite în încercarea de opri pandemia de coronavirus au adus multe nemulțumiri în rândul unora, care nu au primit cu prea multă bucurie ideea izolării și carantinării. Un nou proiect de lege ar încera să impună izolarea și pentru alte boli contacioase, care nu au legătură cu COVID-19. 

Prof. dr. Alexandru Rafila spune că anumite boli contagioase precum rujeola, tuberculoza, meningita sau gripa provocată de diverse virusuri,  reprezintă o amenințare la viața populației și că o persoană care știe că este infectată, trebuie să înțeleagă că izolarea la domiciliu protejează persoanele cu care vine în contact.  Citește mai multe pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel