Prof. Dr. Radu Alexandru Macovei a murit

DCMedical Team |
Data publicării:
Prof. Dr. Radu Alexandru Macovei a murit - Foto: Freepik
Prof. Dr. Radu Alexandru Macovei a murit - Foto: Freepik

A murit Prof. Dr. Radu Alexandru Macovei.

Radu Alexandru Macovei a fost medic specialist Anestezie și terapie intensivă și a fost manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

"După o lunga și nedreapta suferință cu regret va anunțăm ca al nostru tata, bunic, soț, prieten Prof. Dr. Radu Alexandru Macovei a ales sa se înalte la cer și sa se alăture celor drepți.

Vineri, 22 Decembrie, incepand cu orele 10 trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Basilescu (Bdul.  Bucureștii Noi). Ulterior ceremonia funerara se va desfasura duminica 24 decembrie ora 12.30 în același loc. Înhumarea va avea loc la cimitirul Straulesti II", anunță apropiații.

"Colectivul spitalului Prof. Dr. "Panait Sîrbu" deplânge trecerea în neființă a domnului Profesor Doctor Radu Alexandru Macovei, medic, om și prieten al spitalului nostru. Drum lin către cer, domnule doctor!", a transmis și echipa medicală de la Maternitatea Giulești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel