Raed Arafat, avertisment: Nu vă lăsați influențați de părerile neavizate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Raed Arafat. Foto: DSU
Raed Arafat. Foto: DSU

Șeful DSU, Raed Arafat, a lansat un apel pe Facebook în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu COVID-19.

Șeful DSU Raed Arafat a publicat pe pagina sa de Facebook două grafice în care arată că numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 crește și în care adresează un apel.

”Din graficile de mai jos se vede clar cum, în ultimele zile, situația infecțiilor cu SARS-COV2 și în mod deosebit numărul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arată cum numărul cazurilor active începe să crească după o perioadă mai lungă de scădere continuă. Era de așteptat ca măsurile de relaxare să ducă la astfel de situație, însă depinde de noi dacă creșterea se va menține sub control sau nu. Regulile de distanțare și igiena trebuie respectate! Nu vă lăsați influențați de părerile neavizate și de dezinformările din mediul rețelelor de socializare!”, notează Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel