Raed Arafat către protestatarii din Piața Victoriei: „Îi așteptăm la spitale”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Protest Piața Victoriei. Foto: DC News
Protest Piața Victoriei. Foto: DC News

Șeful DSU, dr Raed Arafat, a spus că are un singur mesaj pentru zecile de bucureșteni care au protestat în Piața Victoriei duminică după-masă pentru că nu cred în noul coronavirus. „Nu există să nu se infecteze cineva”, a spus el. 

Șeful DSU, dr Raed Arafat crede că este imposibil ca din atâţia oameni care au protestat în Piața Victoriei cineva să nu ajungă să se îmbolnăvească. 

„O parte dintre ei sunt convins că nu o să scape, pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul și va transmite. Dacă sunt fără măști vor transmite altora. Eu știu că ei nu cred și nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai ce să spui decât că medicul ce a pus diagnosticul a greșit și asta o să auzim (...) Dacă te duci la un astfel de miting fără măști, nu există câteva persoane să nu se infecteze. Nu uitați că avem și unii care au plecat din spitale și de la izolare și au zis că ei nu mai vor să stea. E realitatea! Dacă te duci în stradă și faci acest lucru și nu respecți regulile de protecție, într- o situație în care toată lumea spune că asta trebuie, ajungi să te îmbolnăvești. (...) Sunt printre ei oameni în vârstă, oameni care au comorbidități. (...) Îi așteptăm la spitale ”, a spus Arafat la emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel