Raed Arafat: Virusul nu dispare. Ce măsuri de conviețuire ar putea fi luate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Raed Arafat, șeful DSU, a de vorbit despre măsurile conviețuire cu virusul care vor trebui luate  până cănd se va găsi un vaccin pentru COVID-19. 

"Până la găsirea unui vaccin sau a unui tratament împotriva COVID-19, măsurile de prevenire: igiena, spălarea pe mâini, masca sau orice acoperă nasul și gura, măsurile de distanțare, adică să stai la masă la o distanță de persoana cealaltă, la locul de muncă - mai multe persoane să lucreze de acasă, acolo unde se poate, toate aceste măsuri multă lume le va lua și va continua până vom vedea mersul virusului. Toate aceste măsuri sunt de conviețuire cu virusul respectiv vor trebui să fie luate și va fi o chestie de responsabilitate a fiecăruia dintre noi. Deci noi trecem la fază de conviețuire cu virusul, care nu dispare și-n fața căruia nu avem protecție, nu avem vaccin. Dacă am fi avut vaccin, era mult mai simplu, dar nu avem, așa că după măsurile de relaxare, vor fi luate cele de conviețuire, care vor fi în mâna populației să le aplice" a transmis Raed Arafat, la Digi24, potrivit DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel