Rata mortalității, mai mare decât în China într-o țară europeană

Angela Sabău / 16 Martie 2020 / 18:03
Coronavirus Covid-19
Coronavirus Covid-19

Într-o țară europeană, rata mortalității a depășit-o pe cea din China. De asemenea, aici s-a înregistrat cel mai mare număr de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore.

Rata mortalității din China a fost depășită într-o țară europeană. Numărul cazurilor de infecții continuă să crească cu 25% zilnic, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajungând la 9.191, cu 1.438 mai mult decât duminică, conform ultimelor date oferite de Ministerul Sănătății. Astfel, aici s-a înregistrat cel mai mare număr de infectați în ultimele 24 de ore, înaintea Iranului. Autoritățile insistă asupra importanței respectării restricțiilor impuse de Guvern în întreaga țară și a anunțat că rezultatele acestor măsuri ar putea începe să fie văzute în cifre în cel puțin trei sau patru zile.

Numărul decedaților a ajuns la 309, iar rata mortalității este de 3,4%, mai mare puțin decât media înregistrată în China, originea focarului.

Care este țara și ce măsuri a propus guvernul, puteți citi pe DC News

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy