Rata mortalității, mai mare decât în China într-o țară europeană

Angela Sabău |
Data publicării:
Coronavirus Covid-19
Coronavirus Covid-19

Într-o țară europeană, rata mortalității a depășit-o pe cea din China. De asemenea, aici s-a înregistrat cel mai mare număr de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore.

Rata mortalității din China a fost depășită într-o țară europeană. Numărul cazurilor de infecții continuă să crească cu 25% zilnic, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajungând la 9.191, cu 1.438 mai mult decât duminică, conform ultimelor date oferite de Ministerul Sănătății. Astfel, aici s-a înregistrat cel mai mare număr de infectați în ultimele 24 de ore, înaintea Iranului. Autoritățile insistă asupra importanței respectării restricțiilor impuse de Guvern în întreaga țară și a anunțat că rezultatele acestor măsuri ar putea începe să fie văzute în cifre în cel puțin trei sau patru zile.

Numărul decedaților a ajuns la 309, iar rata mortalității este de 3,4%, mai mare puțin decât media înregistrată în China, originea focarului.

Care este țara și ce măsuri a propus guvernul, puteți citi pe DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel