Reacția FABULOASĂ a unui medic: „NU-I CREDEȚI PE FĂȚARNICI! Nu cred în COVID, dar dau din coate după medicamente”

Dana Lascu |
Data publicării:
Medicamentele fara prescriptie luate fara sa ceri sfatul medicului pot fi periculoase
Medicamentele fara prescriptie luate fara sa ceri sfatul medicului pot fi periculoase

Un foarte cunoscut medic a avut o reacție fabuloasă. Ea spune că acei „fățarnici” care neagă public existența COVID și se „hrănesc” de pe urma fanilor creduli, de fapt dau din coate ca să facă rost de medicamentele despre care se află că fac parte din tratamentul bolii. 

Un foarte cunoscut medic pune punctul pe I: 

NU-I CREDEȚI PE FĂȚARNICI! Neagă public existența COVID, influențând negativ, dar cum aud de un medicament, dau repede din coate pentru a face rost!!! Interesați-vă despre cei care credeți că vă plac! Puteți avea surprize enorme!

Dacă EI cred că nu există boala, ce să trateze?! Fățărnicie, iar și iar! Au destui fani! Naivi și/sau total dezinformați! Vă păcălesc (mint) cu zâmbete false, cu minciuni în lanț spuse în interviuri (nici nu vă puteți închipui cât mint), cu victimizări departe de adevăr! Și cu biografii romanțate, total lipsite de adevăr! Cu „laude” de tip „fumez de la 13 ani”!!! Bravo, halal exemplu!

Talent de a înșela, credibil (asta le e meseria), cu carul! Asta e „educația” pe care o transmit!!! Cei care-i cunosc zâmbesc amar, îi știu mitomani și foarte interesați în general, dar de publicitate, mai ales, pentru care ar face orice! Cu orice preț! NU LE PASĂ CÂT RĂU FAC! Caracter?! De ce? Cui folosește?”, scris, revoltată, prof dr Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel