Restaurantele, focar de infecţie cu COVID-19. Studiul din SUA care dă fiori HORECA

Restaurantele sunt adevărate focare de infecţie cu COVID-19, afirmă specialiştii, care au concluzionat că pacienţii infectaţi care au luat masa în oraş înainte sunt de două ori mai mulţi decât ceilalţi. 

Centrul American pentru Prevenirea şi Combaterea Bolilor (CDC) redeschide discuţia despre gradul de siguranţă pe care îl oferă restaurantele, cafenelele şi barurile, în contextul pandemiei. Potrivit unui studiu realizat pe 314 adulţi testaţi pentru COVID-19 în iulie, 71% dintre cei confirmaţi cu COVID-19 şi 74% dintre cei testaţi negativ au spus că poartă mască facială în public. 

Cifre alarmante

Datele arată că cei mai mulţi dintre adulţii testaţi pozitivi au luat masa la restaurant cu două săptămâni înainte ca simptomele să se manifeste. Studiul afirmă că cifrele sunt duble faţă de cei al căror test a ieşit negativ. Citește mai multe pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel