Restricții: bărbați și femei, cumpărături în zile diferite pentru limitarea răspândirii virusului

Angela Sabău |
Data publicării:
Cumparaturi
Cumparaturi

Bărbații și femeile vor merge la cumpărături în zile diferite, conform noilor restricții, pentru a limita răspândirea virusului.

Restricția va fi impusă de săptămâna viitoare în Panama, cu scopul de a limita răspândirea virusului. Autoritățile le cer bărbaților și femeilor să meargă în zile diferite la cumpărături, potrivit unui anunț al ministrul Sănătăţii, Luis Sucre.
Restricţiile sunt similare cu cele impuse de ţara din America Centrală în zonele ţării cele mai afectate de pandemie în luna iunie.

"Începând de luni, 21 decembrie, cu scopul de a reduce deplasările, cumpărăturile vor fi făcute în funcţie de gen", a declarat Luis Sucre, într-un mesaj televizat.
De Crăciun şi Anul Nou va fi instituită carantină totală pentru ambele sexe.
Autorităţile din Panama au raportat joi 3.348 de cazuri noi de coronavirus şi 42 de decese, un record zilnic de cazuri atât în ceea ce priveşte contaminările cât şi decesele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel