Rică Răducanu, ANUNȚUL făcut de pe patul de spital. Ce i-a transmis soția, direct din secția ATI

Adisa Codruț |
Data publicării:
Rică Răducanu a fost operat de adenom de prostată
Rică Răducanu a fost operat de adenom de prostată

Legendarul portar Rică Răducanu a povestit, de pe patul de spital, cum se simte și ce mesaj a primit de la soția sa care este internată la Terapie Intensivă, ambii având COVID-19. 

Rică Răducanu și soția sa au fost duși de urgență la Institutul de boli infecțioase Matei Balș din Capitală, pentru că în urma infectării cu noul coronavirus dezvoltaseră boala COVID-19. Fostul mare sportiv a mărturisit că starea lui de sănătate este destul de bună, însă soția sa este în stare mai gravă, fiind internată acum la secția de Terapie Intensivă.

„Eu nu mă simt chiar atât de rău, dar nevasta mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost mai de mult bolnavă și mi-am făcut și eu testul și m-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri”, a spus marele fost fotbalist, care are 74 de ani și a trecut, în ultimii ani, prin mai multe probleme de sănătate. 

Dacă el e într-o stare mai bună, soția sa în schimb are o formă mai gravă de boală. 

„Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. Le transmit sănătate la toti, să trecem cu bine prin perioada urâtă. Poate trece mai ușor beleaua asta, să ne refacem viața”, a spus Rică Răducanu, conform spectacola.ro

Ce mesaj a primit de la soția sa, de la ATI, aflați pe spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel