Rică Răducanu, infectat cu COVID-19. Legenda Rapidului și soția sa, internați la Matei Balș

Dana Lascu |
Data publicării:
Rică Răducanu a fost operat de adenom de prostată
Rică Răducanu a fost operat de adenom de prostată

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Clubului Rapid. Fostul mare fotbalist, care are 74 de ani, și soția sa, sunt internați la Institutul de Boli  Infecțioase Matei Balș din Capitală. 

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având COVID-19. Însănătoșire grabnică!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a Clubului Rapid.

Rică Răducanu, care are 74 de ani, a jucat aproape toată cariera la Rapid. Fostul mare portar a jucat însă și la Sportul Studențesc, Steaua, FCM Reșița și FC Baia Mare.

În iunie 2019, marele fotbalist a mai trecut printr-o cumpănă. Atunci, el a fost internat și operat la Spitalul Colentina din București pentru că avea adenom de prostată, complicat cu o retenție urinară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel