Rona Hartner, diagnosticată din nou cu cancer, la alt organ, în stadiul 4, cu metastaze: Se comportă cam agresiv! Vreau să nu plec de aici

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Rona Hartner - Foto: Freepik
Rona Hartner - Foto: Freepik

Rona Hartner a anunțat că a fost diagnosticată din nou cu cancer. De această dată la alt organ, în stadiul 4, cu metastaze dure. Care a fost simptomul banal care a trimis-o la medic.

După ce în anul 2019 a trecut printr-o luptă dură cu cancerul de colon, Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a anunțat că a fost diagnosticată din nou cu cancer, de această dată la alt organ.

"Am aflat acum două zile (n.r. 12 iulie) că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni, cu niște metastaze la creier.

Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Dar m-am gândit - de ce să mă întristez, ia să dau telefon tuturor prietenilor, preoților pe care îi știu și să îi pun să se roage.

Vă rog și pe voi să vă rugați!

Nu știu ce desfășurare va avea. Se comportă cam agresiv!", a transmis Rona Hartner, într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Primul semn pe care l-a simțit Rona Hartner: De două luni tușeam continuu

Rona Hartner a spus că boala a debutat cu o tuse puternică și persistentă, care a făcut-o să se prezinte la medic, iar după mai multe controale în Franța, fără rezultate, artista a ajuns în cele din urmă la un medic în România și așa a aflat că este vorba despre ceva mai grav decât o pneumonie.

Primul semn al cancerului la plămâni. Ascultă-ți tusea! Radu: Mi s-a părut extraordinar. Ignorăm atât de mult că în spatele unei banale tuse poate fi, de fapt, un cancer bronhopulmonar

"Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie.

Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctorul că după părerea ei, este ceva mult mai grav. M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește.

Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru.

Deja este cu metastaze.

Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală. M-am epuizat anul ăsta mult prea mult", a declarat Rona Hartner, la Antena Stars.

Marea dorință a Ronei Hartner

"Vreau, vreau, vreau să nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acel album, nu vorbesc habotnic, pentru că am văzut că sunt oameni care sunt vindecați prin piesele acelea.

Știu că am primit în rugăciuni muzica și textul și vreau să-l fac. Am să-l fac, chiar dacă nu știu dacă mă mai țin pe picioare, dar am să-l fac. E singurul lucru pe car mă ambiționez să-l mai fac. Și, pe urmă, am să mă rog la Dumnezeu să fie bine pentru fata mea, să găsim soluții și aștept un miracol", a mai spus artista.

Ce tratament i s-a recomandat Ronei Hartner

În ceea ce privește tratamentul, Rona Hartner a spus că medicul a sfătuit-o să facă imunoterapie, dar ea continuă să se roage pentru ca boala să treacă și de data asta.

"O să urmez ce îmi spune doctorul. Acum vrea să îmi facă imunoterapie, nu chimioterapie, nu citostatice. Imunoterapia e mult mai suportabilă. Încerc să mă împărtășesc în fiecare zi, să mă conectez la Autorul vieții.

Încerc să mă împărtășesc și să am viața în mine.

Poate Iisus va da la o parte boala, moartea, dacă asta e voința Lui. Boala nu este făcută pentru că Dumnezeu e supărat pe noi și ne pedepsește. Boala face parte dintr-o încercare a vieții pentru a ne face să activăm aceste forțe ale credinței. Prima oară m-a salvat. Poate mă mai salvează și de  data aceasta. Poate ține boala în frâu. Așa că, rugați-vă să dispară. Viața e frumoasă!", a mai spus Rona Hartner.

*Dacă ai o poveste impresionată legată de dignosticul tău, despre medicul sau medicii care te-au tratat și ți-au salvat viața sau dacă vrei să le oferi o lecție sau un sfat pacienților ca tine, trimite-ne poveste ta pe e-mail, la adresa [email protected]. Orice poveste merită spusă și ascultată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel