S-a terminat cu Covid-19 datorită lui Andrei, românul GENIU de la Cambridge: Trebuie să înțelegem un adevăr brutal

Adisa Codruț |
Data publicării:
Andrei Mărgeloiu
Andrei Mărgeloiu

Gata cu Covid-19! Luați o pauză! 

Printre milioanele de știri despre Covid, povestea lui Andrei, un tânăr geniu care este doctorand la Universitatea Cambridge, este ca o gură de aer proaspăt.

Andrei este genul de persoană pe care îți place să o asculți. Are atât de multe de povestit și a făcut o sumedenie de lucruri grozave, deși are doar 23 de ani, încât cu greu îți vine să îl întrerupi.  

La doar 23 de ani, Andrei Mărgeloiu a reușit o perfomanță incredibilă: a fost admis la programul de doctorat al Universităţii Cambridge din Marea Britanie, după ce a absolvit masteratul aceleiaşi prestigioase instituţii, cu o teză în care a investigat o metodă nouă de folosire a inteligenţei artificiale în domeniul medical.

Citește interviul integral cu Andrei Mărgeloiu pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel