Şefii centrelor de transfuzii, apel MASIV la oameni pentru donarea de sânge

Camelia Stoichicescu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină din Galaţi, face apel la gălăţeni să vină să doneze sânge. 

"Sunt probleme în toată ţara, din păcate. Eu de ieri am început să sun pe la instituţiile din oraş, iar astăzi chiar s-a simţit, au venit mai mulţi oameni. Ieri am avut în jur de 30 de donatori, astăzi numărul a fost mai mare. În general, e nevoie de cam 60 de donatori pe zi, ca o medie. Pot veni şi 100. 

E nevoie şi de donatori de plasmă convalescentă. Vin oamenii să doneze, dar din păcate, din cauza anumitor probleme de sănătate, suntem nevoiţi să îi refuzăm. În general, e vorba de stilul alimentar, dar asta se rezolvă cu regim", a declarat Camelia Stoichicescu pentru DC NEWS. 

Ce trebuie să ştiţi înainte de a dona sânge, aflați pe DCNEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel