Șeful Statului Major al Apărării, pozitiv COVID. Ministrul Apărării, în izolare

Dana Lascu |
Data publicării:
General - locotenent Daniel Petrescu. Foto: MApN
General - locotenent Daniel Petrescu. Foto: MApN

Şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, a fost testat joi pozitiv la infecția cu noul coronavirus, fără a prezenta simptomele bolii, a anunțat Ministerul Apărării Naționale. Ministrul Apărării, deși a ieșit negativ la teste, este în izolare. 

„Au fost luate măsurile stabilite de protocolul COVID aplicabil în această situație, generalul-locotenent Daniel Petrescu intrând în izolare într-un spațiu special destinat la sediul MApN, de unde îşi exercită în continuare atribuțiile funcționale", precizează Ministerul Apărării, într-un comunicat de presă.

Totodată, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a fost testat negativ tot joi, însă, din motive de precauție, a intrat de asemenea în izolare la sediul MApN, urmând a fi retestat în 72 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel