Și oamenii legii trebuie să se vaccineze. Dr Fauci: Din cauza COVID mor mai mulți polițiști decât din orice alte cauze

Adisa Codruț / 19 oct 2021 / 20:35
Vaccin Covid-19
Vaccin Covid-19

Celebrul medic infecționist american Anthony Fauci susține că polițiștii ar trebui să se vaccineze împotriva COVID ca să se protejeze pe ei înșiși și pe cei din jur.

Ofițerii de poliție și alți oficiali care lucrează în domeniul siguranței publice ar trebui să fie vaccinați împotriva COVID-19 pentru a se proteja pe ei înșiși și pe ceilalți, consideră medicul Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase.

În numeroasele sale declarații, din zilele trecute, îi îndemna pe polițiști să se vaccineze. Un mesaj total opus au transmis sindicatele polițiștilor din mai multe orașe americane.

”Gândiți-vă la implicațiile de a nu vă vaccina atunci când vă aflați într-o poziție în care aveți un loc de muncă responsabil și doriți să vă protejați pentru că aveți nevoie la locul de muncă, indiferent dacă sunteți polițist, pilot sau aveți alte ocupații”, a spus Anthony Fauci, duminică, la Fox News.

Aceasta în condițiile în care șeful sindicatului de poliție din Chicago le-a spus ofițerilor să ignore ordinul orașului de a se vaccina. Organismul similar din Seattle susține că lipsa de ofițeri de poliție din oraș va deveni mai gravă din cauza unui mandat/dovezii de vaccinare. Nici la Miami, polițiștii nu s-ar înghesui să se vaccineze.

Fauci a mai precizat că infecția COVID a ucis mai mulți polițiști în SUA decât alte cauze de deces: ”Luați poliția: cunoaștem acum statisticile. Din cauza COVID mor mai mulți polițiști decât orice alte cauze de deces, așa că nu are niciun sens să nu încercați să vă protejați, precum și colegii cu care lucrați”.

Mai mult de 475 de polițiști americani și-au pierdut viața din cauza COVID. ”Nu trăim în vid ca indivizi. Trăim într-o societate, iar societatea trebuie protejată. (...) Și faceți acest lucru nu numai protejându-vă, ci protejând oamenii din jurul vostru, vaccinându-vă”, a mai declarat Fauci, anunță webmd.com.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy