Vaccinare copii împotriva COVID. Recomandarea dr Anthony Fauci

Florina Pop |
Data publicării:

Faimosul medic infecționist american Anthony Fauci spune că ar trebui încurajată vaccinarea copiilor, nu să fie o obligație.

Anthony Fauci, director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, a declarat că oficialii din sănătate și părinții ar trebui să încurajeze vaccinarea, nu să o trateze drept ceva obligatoriu. ”Ar trebui să-i încurajăm", a declarat Fauci. FDA și CDC au aprobat vaccinul Pfizer pentru vârsta de 12-15 ani, iar farmaciile din State au început să ofere vaccinul adolescenților joi. În datele studiilor clinice pentru grupa de vârstă, Pfizer a spus că vaccinul a fost 100% eficient în prevenirea COVID-19.

Un sondaj recent realizat de Kaiser Family Foundation susține că a constatat că 30% dintre părinții cu copii cu vârste cuprinse între 12-15 ani au declarat că intenționează să își vaccineze copiii imediat. Alți 26% au spus că vor aștepta, 18% au spus că o vor face doar dacă vor fi necesari pentru școală, iar 23% au spus că „cu siguranță nu” își vor vaccina copiii.

Fauci i-a îndemnat pe părinți să își vaccineze copiii, însă a spus că a fi necesară pentru școală este „discutabilă”, potrivit webmd.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel