Simona Halep a primit doza de rapel mai repede: cum se simte acum

Adisa Codruț |
Data publicării:

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID-19 și a primit doza de rapel mai repede cu câteva zile. Ea a relatat despre asta înaintea plecării în SUA.

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID-19, iar înaintea plecării în SUA a declarat pe aeroport că a primit doza de rapel mai repede cu două zile. Ea spune că este mai liniştită după vaccinare şi că de abia aşteaptă să joace câteva meciuri la turneul de la Miami.

"Sunt mai liniştită (n.r. - după vaccinare), am şi făcut virusul, deci mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în Statele Unite. A fost o pauză destul de lungă, dar m-am simţit bine acasă. Am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate problemele fizice, iar acum abia aştept să joc câteva meciuri. Sper să joc bine", a afirmat Simona Halep, citată de Digi 24.

Halep a explicat că a făcut rapelul la vaccinul Pfizer cu două zile mai devreme, cu acordul medicilor, şi că se simte bine.

"Nu am avut reacţii adverse, m-am bucurat că nu am avut nimic pentru că am avut ceva emoţii înainte, dar n-am simţit nimic. Rapelul l-am făcut cu două zile mai devreme. Am întrebat dacă e vreun risc sau e greşit şi au spus că nu, că între 19 şi 21 de zile poţi face rapelul. Şi l-am făcut la 19 zile", a adăugat ea.

Numărul 3 mondial a menţionat că nu ştie exact care vor fi restricţiile din Statele Unite în contextul pandemiei, dar a menţionat că pe timpul turneului de la Miami jucătorii se vor afla într-o bulă sanitară. Ea va participa în perioada 23 martie - 3 aprilie la turneul de la Miami.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel