Șocant: două paciente, confundate la internare. A urmat un haos

Adisa Codruț |
Data publicării:
Pacient FOTO: pexels.com
Pacient FOTO: pexels.com

Un eveniment șocant a avut loc la un spital din Capitală. Două paciente au fost confundate la internare și au primit tratamentul greșit. Una a ajuns, în mod eronat, al un centru de bătrâni.

Un caz șocant a avut loc la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, unde fișele a două paciente au fost inversate și au primit tratamentul greșit. Cel ai probabil, fișele celor două paciente au fost încurcate și, astfel, timp de săptămâni au fost tratate eronat.
Greșeala a ieșit la iveală atunci când una dintre paciente a fost trimisă la un centru pentru bătrâni, iar rudele care o așteptau acolo nu și-au recunoscut mama.
„În dimineața aceasta, în momentul în care am avut vizita rudelor în curte, am avut surprinderea să vedem că, de fapt, nu este pacienta care trebuia. Rudele nu și-au recunoscut mama.
Am sunat la spitalul Pantelimon de unde am aflat cu stupoare că au trimis o altă pacientă. Între timp am fost sunat și de un polițist de la Secția 9, care mi-a confirmat că s-a făcut o eroare medicală și au inversat pacientele.
Între timp a venit o ambulanță trimisă de Spitalul Pantelimon care a preluat pacienta trimisă eronat iar noi acum așteptăm să ne vină pacienta corectă. Cea pe care o așteptam, de fapt, pentru internare”, a povestit Mihai Băcanu, manager centru pentru bătrâni, pentru Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel