Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital, din cauza Covid-19

DCMedical Team |
Data publicării:
Karia Aveiro este internată la spital
Karia Aveiro este internată la spital

Sora lui Cristiano Ronaldo a ajuns de urgență la spital din cauza coronavirusului. Katia are grave probleme de sănătate.

Recent, sora renumitului fotbalist, Cristiano Ronaldo, a fost internată în spital în stare gravă. Aceasta a fost infectată cu noul coronavirus și a dobândit o pneumonie severă.

În vârstă de 44 de ani,  Katia Aveiro a scris pe rețelele de socializare că se află într-un spital aflat în zona natală. Aceasta le-a mărturisit fanilor că se află în aceeași unitate medicală în care mama sa  a fost operată de urgență în urma unui atac cerebral. Katia a aflat că are coronavirus pe 17 iulie și s-a autoizolat în casă. Din păcate, starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit, fiind nevoită să meargă de urgență la spital.

„Mă descurcam bine, aveam simptome şi respectam protocolul. Toată lumea de acasă a fost ferită. Videoclipurile pe care le-am publicat, unde sunt afară, au fost realizate înainte de a fi testată pozitiv. Din păcate, vinerea trecută, am început să mă simt tot mai rău. Am fost internat şi iată-mă”, a scris Katia pe Instagram.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce spune sora fotbalistului despre șasnele ei de vidnecare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel