Sorin Câmpeanu: „Angajații din învățământ au prioritate la vaccinare în etapa a doua!”

Dana Lascu |
Data publicării:
Sorin Cîmpeanu. FOTO gov.ro
Sorin Cîmpeanu. FOTO gov.ro

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, a anunțat că profesorii și ceilalți membri ai personalului din învățământ vor avea prioritate la vaccinare în etapa a doua a campaniei, care începe vineri, 15 ianuarie, de la ora 15.00.

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, a explicat că măsura are rolul de a calma termerile personalului didactic că s-ar putea infecta cu coronavirus la redeschiderea școlilor. Asta în condițiile în care atât el, cât și ministrul Sănătății și Președintele Klaus Iohannis au anunțat că școlile vor fi redeschise în România începând cu 8 februarie. 

„De vineri, personalul din învățământ va avea prioritate la vaccinare. Am lansat interogarea cu privire la disponibilitatea de vaccinare tocmai pentru a putea planifica numărul de doze de vaccin necesare personalului din învățământ.

Am găsit înțelegere la coordonatorul programului de vaccinare care a introdus în programul de vaccinare, în mod prioritar, personalul din învățământ. Repet, pe aceia care au dorit, care și-au declarat disponibilitatea de vaccinare”, a spus Sorin Câmpeanu, la Antena3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel