Spital, incendiu. Cel puțin 11 persoane au murit

Angela Sabău / 13 sep 2019 / 15:24
Opt bebeluși au murit într-o maternitate, în urma unui incendiu
Opt bebeluși au murit într-o maternitate, în urma unui incendiu

Cel puțin 11 pacienți au murit într-un spital din Rio de Janeiro, în urma unui incendiu care a pornit, el mai probabil, din cauza unui surtcircuit. 

Cel puţin 11 persoane internate într-un spital din oraşul Rio de Janeiro din Brazilia, au murit, după ce a izbucnit un incendiu violent, arată surse citate de agerpres.ro.

Pompierii au scos zece corpuri neînsufleţite din spitalul Badim din cartierul Maracana al oraşului, conform site-ului de ştiri Globo 1. Alt cadavru a fost scos din clădire joi seara.

Numărul persoanelor decedate ar mai putea creşte, a precizat portalul.

Incendiul a izbucnit joi seară, probabil din cauza unui scurtcircuit. În departamentul afectat de flăcări se aflau 103 pacienţi.

Angajaţii spitalului, membrii echipelor de intervenţie şi locuitori din zonă au ajutat la salvarea pacienţilor. În fotografii realizate la faţa locului, se văd pacienţi care primesc îngrijiri medicale pe mai multe saltele în afara spitalului.

Unii dintre pacienţii mai în vârstă au fost duşi la o grădiniţă din apropiere. 

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27