Spitalul ”Sfânta Maria” București: Pacienta a suferit o arsură minimală, de grad 1

Adisa Codruț / 06 noi 2019 / 22:01
Pacientă
Pacientă

O pacientă a suferit o arsură "minimală", în urmă cu cinci zile, la Compartimentul de Chirurgie Plastică de la Spitalul Clinic "Sfânta Maria".

Spital, arsură. O pacientă a suferit o arsură "minimală" de grad 1, în urmă cu cinci zile, la Compartimentul de Chirurgie Plastică de la Spitalul Clinic "Sfânta Maria", în timpul unei intervenţii de extracţie a unei tumori, se arată într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, pacienta este în curs de vindecare, se află în tratament şi va fi externată:

"În urmă cu 5 zile, în Compartimentul de Chirurgie Plastică de la Spitalul Clinic Sfânta Maria, în timpul unei intervenţii de extracţie a unei tumori din nasul unei paciente, s-a autodeclanşat o flamă, care a durat o fracţiune de secundă, între pensa electrică şi oxigenul din furtunaşul care alimenta narina. Pacienta a suferit o arsură minimală, de grad 1, este în curs de vindecare, este în continuare internată la Spitalul Sfânta Maria, se află în tratament şi va fi externată".

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy