Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Rinichii i-au cedat, e pus pe aparate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mario Iorgulescu  FOTO: Facebook
Mario Iorgulescu FOTO: Facebook

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat peste noapte, iar rinichii lui deja nu mai funcționează. Medicii de la SPitalul Elias, unde este internat, l-au conectat la aparate și îi fac dializă.

Mario Iorgulescu , fiul șefului Ligii este în spital de duminica trecută după ce a provocat un accident provocat pe șoseaua Chitilei, în care a omorât un om. Era beat și drogat, arată testele medicale, arată Antena 3.

Deși ieri, medicii de la Spitalul Elias unde este internat spuneau că e în stare gravă, dar stabilă, peste noapte se pare că lucrurile s-au schimbat în rău.

Organele tânărului au început să cedeze, primii și cei mai afectați fiind rinichii. Doctorii au hotărât să îl treacă pe dializă pentru a-l ține în continuare în viață.

Surse din cadrul spitalului au spus, pentru sursa citată, că starea lui Mario Iorgulescu este critică și că riscul de deces a crescut fulminant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel