Strategia de vaccinare, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern

Dana Lascu |
Data publicării:
Vaccin   FOTO: pixabay
Vaccin FOTO: pixabay

Strategia de vaccinare a fost introdusă pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de guvern, a anunțat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

„În ce privește strategia de vaccinare suntem pregătiți, avem și o hotărâre de guvern cu strategia de vaccinare, pe care o să o ridicăm pe lista suplimentară”, a spus ministrul Sănătății la începutul ședinței de guvern.

Strategia de vaccinare ar trebui să fie gata înainte ca primul vaccin COVID-19 să fie aprobat de organismele internaționale. Ea cuprinde, printre altele, detalii despre campania de proovare a vaccinării pe care autoritățile o vor aplica, transportul și depozitarea vaccinului  COVID-19, atunci când el va fi aprobat, dar și lista cu ordinea în care vor fi vaccinate categoriile de persoane și personal din România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel